Breeding and foraging habitat are important in determining foraging ranges of sympatric generalist species
Fuente:
Wiley Open Access
Gespeichert in:
| Hauptverfasser: | Chris B. Thaxter, Lucy R. Quinn, Philip W. Atkinson, Katherine A. Booth Jones, Nigel A. Clark, Gary D. Clewley, Ros M. W. Green, Nina J. O'Hanlon, Daniel T. Johnston, Elizabeth A. Masden, Viola H. Ross‐Smith, Elspeth L. Sage, Emily Scragg, Rachel C. Taylor, Niall H. K. Burton, Elizabeth M. Humphreys |
|---|---|
| Format: | Artículo Open Access |
| Veröffentlicht: |
Wiley
2025
|
| Schlagworte: | |
| Online-Zugang: | |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Ähnliche Einträge
Parental care assists fledglings in achieving adult‐like plumage and foraging behaviours in the Golden‐winged Warbler
von: Darin J. McNeil, et al.
Veröffentlicht: (2026)
von: Darin J. McNeil, et al.
Veröffentlicht: (2026)
Scouts vs. usurpers: alternative foraging strategies facilitate coexistence between neotropical Cathartid vultures
von: Christopher Beirne, et al.
Veröffentlicht: (2024)
von: Christopher Beirne, et al.
Veröffentlicht: (2024)
British Ornithologists' Union – Early Professional Award 2025
von: Jonathan A. Green, et al.
Veröffentlicht: (2025)
von: Jonathan A. Green, et al.
Veröffentlicht: (2025)
Storm events will simultaneously reduce foraging opportunities and affect movements of Red Knots ( Calidris canutus ) in the intertidal Wadden Sea
von: Timo Keuning, et al.
Veröffentlicht: (2026)
von: Timo Keuning, et al.
Veröffentlicht: (2026)
Free‐living Black‐tailed Godwits maintain constant intake rates across varying grassland habitat conditions by adjusting their foraging behaviour
von: Renée Veenstra, et al.
Veröffentlicht: (2026)
von: Renée Veenstra, et al.
Veröffentlicht: (2026)
The potential for climate change to intensify nest‐site competition between two sympatric owl species
von: Zoltán Schneider, et al.
Veröffentlicht: (2025)
von: Zoltán Schneider, et al.
Veröffentlicht: (2025)
Breeding in natural nesting sites can improve the resilience of local Lesser Kestrel ( Falco naumanni ) populations to environmental changes
von: Maurizio Sarà, et al.
Veröffentlicht: (2025)
von: Maurizio Sarà, et al.
Veröffentlicht: (2025)
An a priori assessment of the impact of harvesting from five wild populations for conservation translocations
von: William F. Mitchell, et al.
Veröffentlicht: (2024)
von: William F. Mitchell, et al.
Veröffentlicht: (2024)
Generative‐AI policies vary widely across top ornithology journals
von: Christopher J. W. McClure
Veröffentlicht: (2026)
von: Christopher J. W. McClure
Veröffentlicht: (2026)
Nest clustering correlates with breeding phenology rather than female relatedness in Red‐breasted Mergansers (Mergus serrator)
von: Geneviève M. Gauthier, et al.
Veröffentlicht: (2025)
von: Geneviève M. Gauthier, et al.
Veröffentlicht: (2025)
Using satellite tracking to assess the use of protected areas and alternative roosts by Whooper and Bewick's Swans
von: Joshua C. Wilson, et al.
Veröffentlicht: (2024)
von: Joshua C. Wilson, et al.
Veröffentlicht: (2024)
Peter J. Jones 1945–2024
von: Robert A. Cheke
Veröffentlicht: (2025)
von: Robert A. Cheke
Veröffentlicht: (2025)
British Ornithologists’ Union – Early Professional Award 2024
von: Jennifer A. Gill
Veröffentlicht: (2024)
von: Jennifer A. Gill
Veröffentlicht: (2024)
Riparian forests and open landscapes in the West African Sahel are key wintering habitats for the threatened European Turtle‐dove (Streptopelia turtur)
von: Susana Requena, et al.
Veröffentlicht: (2025)
von: Susana Requena, et al.
Veröffentlicht: (2025)
Reproductive success of Florida Scrub Jay (Aphelocoma coerulescens) pairs without helpers correlates with habitat variables and female breeding experience
von: Olivia Smith, et al.
Veröffentlicht: (2025)
von: Olivia Smith, et al.
Veröffentlicht: (2025)
Source amplitude increases with body‐mass across avian genera
von: Morgan A. Ziegenhorn, et al.
Veröffentlicht: (2025)
von: Morgan A. Ziegenhorn, et al.
Veröffentlicht: (2025)
Climate, habitat availability and human activity shape the wintering distribution of an increasing migratory piscivorous raptor within the Mediterranean basin
von: Jorge García‐Macía, et al.
Veröffentlicht: (2025)
von: Jorge García‐Macía, et al.
Veröffentlicht: (2025)
Survival rates of wild and released White‐rumped Vultures (Gyps bengalensis), and their implications for conservation of vultures in Nepal
von: John W. Mallord, et al.
Veröffentlicht: (2024)
von: John W. Mallord, et al.
Veröffentlicht: (2024)
Irruptions of crossbills Loxia spp. in northern Europe – patterns and correlations with seed production by key and non‐key conifers
von: Ron W. Summers, et al.
Veröffentlicht: (2024)
von: Ron W. Summers, et al.
Veröffentlicht: (2024)
Non‐breeding home range and habitat use by European Pied Flycatcher ( Ficedula hypoleuca ) in northwest Liberia: apparent resilience to forest degradation?
von: Jessica V. Bryant, et al.
Veröffentlicht: (2024)
von: Jessica V. Bryant, et al.
Veröffentlicht: (2024)
Temperature sensitivity of breeding phenology and reproductive output of the Common Redstart ( Phoenicurus phoenicurus )
von: Ilaria Lonero, et al.
Veröffentlicht: (2024)
von: Ilaria Lonero, et al.
Veröffentlicht: (2024)
Fight song: variation in singing behaviour and song structure during natural agonistic interactions in a tropical songbird, Adelaide's Warbler ( Setophaga adelaidae )
von: Peter C. Mower, et al.
Veröffentlicht: (2025)
von: Peter C. Mower, et al.
Veröffentlicht: (2025)
After second year male European Starlings ( Sturnus vulgaris ) do not signal age through repertoire size or song bout length over a 1‐year period
von: Maheshi E. Dharmasiri, et al.
Veröffentlicht: (2024)
von: Maheshi E. Dharmasiri, et al.
Veröffentlicht: (2024)
Stable isotope evidence for suspended moult and age‐related differences in moult location in the trans‐Saharan migratory Alpine Swift
von: Alexandra L. Brighten, et al.
Veröffentlicht: (2025)
von: Alexandra L. Brighten, et al.
Veröffentlicht: (2025)
When passive nest defence is active: support of the leave early and avoid detection hypothesis in a plover
von: Sonia Sanchez‐Gomez, et al.
Veröffentlicht: (2024)
von: Sonia Sanchez‐Gomez, et al.
Veröffentlicht: (2024)
Towards large‐scale abundance assessments through automated birdsong detection and distance estimation
von: Carlos B. de Araújo, et al.
Veröffentlicht: (2025)
von: Carlos B. de Araújo, et al.
Veröffentlicht: (2025)
Challenges in population monitoring: Bar‐tailed Godwits ( Limosa lapponica ) on the East Atlantic Flyway defy assumed population structure
von: Jesse R. Conklin, et al.
Veröffentlicht: (2025)
von: Jesse R. Conklin, et al.
Veröffentlicht: (2025)
Temporal constraints influence reproductive characteristics that are related to the pace‐of‐life continuum in geese
von: Kirsty E. B. Gurney, et al.
Veröffentlicht: (2024)
von: Kirsty E. B. Gurney, et al.
Veröffentlicht: (2024)
Adoption of non‐related goslings and intergenerational family cohesion among Greenland White‐fronted Geese (Anser albifrons flavirostris)
von: Robert E. Wilson, et al.
Veröffentlicht: (2025)
von: Robert E. Wilson, et al.
Veröffentlicht: (2025)
Environmental drivers of gadfly petrel vagrancy in the Southwest Pacific
von: Simon B. Z. Gorta, et al.
Veröffentlicht: (2026)
von: Simon B. Z. Gorta, et al.
Veröffentlicht: (2026)
Relationships between chick vocalizations and parental absence in Kentish Plovers
von: Dong‐Yun Lee, et al.
Veröffentlicht: (2026)
von: Dong‐Yun Lee, et al.
Veröffentlicht: (2026)
A new species of jewel‐babbler (Cinclosomatidae: Ptilorrhoa ) from the Southern Fold Mountains of Papua New Guinea
von: Iain A. Woxvold, et al.
Veröffentlicht: (2025)
von: Iain A. Woxvold, et al.
Veröffentlicht: (2025)
Niche modelling reveals conservation challenges and priorities for the threatened Pampas Meadowlark in South American agroecosystems
von: A. G. Álvarez, et al.
Veröffentlicht: (2026)
von: A. G. Álvarez, et al.
Veröffentlicht: (2026)
An allometric approach to seasonal changes in intake rates of migratory shorebirds in the Bijagós Archipelago, Guinea‐Bissau
von: Ana P. Coelho, et al.
Veröffentlicht: (2024)
von: Ana P. Coelho, et al.
Veröffentlicht: (2024)
Can you really change your stripes? Stable wing ornamentation suggests limited condition‐dependent signalling in female common eiders
von: Jón Einar Jónsson, et al.
Veröffentlicht: (2026)
von: Jón Einar Jónsson, et al.
Veröffentlicht: (2026)
Optimization of passive acoustic bird surveys: a global assessment of BirdNET settings
von: Cristian Pérez‐Granados, et al.
Veröffentlicht: (2025)
von: Cristian Pérez‐Granados, et al.
Veröffentlicht: (2025)
Unexpected spatial aggregation between two species of hummingbirds and their inconsistent spatial interactions with native and exotic plants in an urban ecological reserve
von: Gonzalo A. Ramírez‐Cruz, et al.
Veröffentlicht: (2025)
von: Gonzalo A. Ramírez‐Cruz, et al.
Veröffentlicht: (2025)
A half century of monitoring reveals contrasting survival responses of Icelandic seabirds to climate and fisheries pressures
von: Sarah E. Gutowsky, et al.
Veröffentlicht: (2026)
von: Sarah E. Gutowsky, et al.
Veröffentlicht: (2026)
Low breeding propensity in a declining Arctic‐breeding swan revealed by telemetry data
von: Tohar Tal, et al.
Veröffentlicht: (2026)
von: Tohar Tal, et al.
Veröffentlicht: (2026)
Habitat partitioning and spatial segregation at multiple scales promotes year‐round coexistence in a guild of forest songbirds
von: Alessandro Berlusconi, et al.
Veröffentlicht: (2025)
von: Alessandro Berlusconi, et al.
Veröffentlicht: (2025)
Ähnliche Einträge
-
Parental care assists fledglings in achieving adult‐like plumage and foraging behaviours in the Golden‐winged Warbler
von: Darin J. McNeil, et al.
Veröffentlicht: (2026) -
Scouts vs. usurpers: alternative foraging strategies facilitate coexistence between neotropical Cathartid vultures
von: Christopher Beirne, et al.
Veröffentlicht: (2024) -
British Ornithologists' Union – Early Professional Award 2025
von: Jonathan A. Green, et al.
Veröffentlicht: (2025) -
Storm events will simultaneously reduce foraging opportunities and affect movements of Red Knots ( Calidris canutus ) in the intertidal Wadden Sea
von: Timo Keuning, et al.
Veröffentlicht: (2026) -
Free‐living Black‐tailed Godwits maintain constant intake rates across varying grassland habitat conditions by adjusting their foraging behaviour
von: Renée Veenstra, et al.
Veröffentlicht: (2026)